Pala taivasta, joka auttoi iho ongelmiin

Kotiäitivuosina myönnän menneeni siitä mistä aita on matalin kasvojen hoidossa. Ajatuksena on jotenkin  ollut että vain meikki tulee siistiä kasvoilta iltaisin. Ja kun kotona ollessa harvemmin tuli sudittua naamalle minkäänlaista, saattoi kasvojen iho öisin imeä sisäänsä kaiken päivänaikana kertyneen pölyn ja lian, jos jätin suihkun aamulle.

Varsinkin hormonaalisen ehkäisyn aloittamisen jälkeen tuntui kasvojen iho räjähtävän käsiin. Kyse ei ole mistään punottavista kipeistä tulehduksista, luojan kiitos, mutta kun on tottunut siistiin virheettömään ihoon 25vuotiaaksi saakka, on kaikki muutokset epämiellyttäviä. Pistin ihon huonontumisen pitkään vaan ehkäisyn piikkiin. Koin että ainoa konkreettinen teko löytyisi soittamalla ehkäisyneuvolaan ja poistattamalla kierukka. Syksyllä tutustuin kuitenkin enemmän luonnonkosmetiikkaan, sitä kautta inci-listoihin ja löysin palasaippuat!

POSKIPÄÄN JA OTSAN EPÄPUHTAUDET

Alkuvuodesta luin Julian kamppailleen samankaltaisten iho-ongelmien kanssa. Havahduin siihen, ettei se auta mitään että iltaisin suren ihon kuntoani peilin edessä. Googlettelin tuolloin hyvän tovin ihon epäpuhtauksiin liittyviä artikkeleita ja löysin kaksi kohtaa mitkä olin totaalisen laiminlyönyt.


OMILLE KASVOILLE SOPIVAT TUOTTEET

Kaivoin kylpyhuoneen kaapista joskus