Palkkaisitko sinä siivoojan?

YHTEISTYÖSSÄ STELLA

Minulla oli eilen toisiksi viimeinen vapaapäivä. Lähdin käymään salilla, Ikeassa ja Jumbossa kahvittelemassa sekä hieman ostoksilla. Kun palasin kotiin, lattia kiilsi puhtauttaan, vessassa tuoksui raikkaalle, keittiöstä oli hinkattu jokainen tahra pois ja mikä parasta, kaikkien sänkyihin oli vaihdettu lakanat. Nimittäin, lakanoiden vaihto, tuo kotitöistä ärsyttävin.
Arvaatte varmaankin, että meillä oli käynyt siivooja. Mutta miksi?


Stella auttaa arjessa 
Me päästiin keväällä jo tutustumaan Stellan lastenhoitopalveluun ja saatiin sitä myötä harvinaislaatuinen mahdollisuus viettää aikaa kahdestaan miehen kanssa. Nyt kun minulla alkaa huomenna uusi työ, jossa 100% työaika, niin tulemme kyllä tarvitsemaan hieman apua arjen kotiasioihin. Lastenhoitoa, jos molemmilla esimerkiksi työmeno illalla tai apua kodin puhtaana pitämisessä. Itseasiassa, joulupukki onkin ehkä tuomassa meille lahjakorttia Stellalle.
Tällä kertaa me pääsimme tutustumaan Stellan kotisiivouspalveluun ja kokemus oli todella miellyttävä. Siivooja saapui ajallaan ja oli ystävällinen sekä kohtelias. Kävimme lyhyesti läpi työtehtävät, jotka itseasiassa oli puhelimessa jo etukäteen listattu. Lähdin kotoa hieman yhdeksän jälkeen ja palasin neljän jälkeen poikien

Lue koko postaus tästä