Pällien kuningatar

*Sisältää saatuja ilmaistuotteita
Eilen oli taas hiusten raidoitus ja niistä muuten jälleen tuli ihan keltaiset. Olen nyt tehnyt päätelmiä, että välillä keltaiset raidat, välillä onnistuneemmat raidat (priimaa ei ole kotikeittiössä ikinä pukannut) johtuvat hormonikierrosta. Noh en sano, että täällä hormonit juuri pihisee, mutta ehkä juuri siksi. 
Noh samalla, jotta aika menisi joutuisammin, kuuntelin vanhoja hittejä, siis ikivanhoja hittejä, sillä oivalsin, että alan olla jo ikivanha. Blondien ”Call Me” säväytteli taustalla ja hetken kuulkaas tunsin itseni nuoreksi. Oli vähän niin kuin cool olo, enkä sano, että olin ikinä nuorena cool, en totta tosiaan ollut, mutta musiikki toi coolin extrasäväyksen, luulon hetkellisesti olla cool. 
Tiedättekö mikä perheessä on sitten parasta, perheessä ei koskaan pääse ylpistymään ja juu ylpistymisen vaaraa tai siihen nostattavia tekijöitä ei ole mailla halmeilla, mutta tiedätte varmaan mistä puhun. 
Suurin arvonimeni on ”Rouva kakkapökäle”, ”mummeli” toinen ja sehän on söpö, luulen että joskus, kun lapsenlapsia pukkaa, meikäläisestä tulee silloin virallisesti mummeli. 
Sanotaan vaan nyt

Lue koko postaus tästä