Paluu loppukesän lomaan: Zakynthos

Hei herranen aika! Löysin luonnoksistani postauksen, joka minun on pitänyt jo syyskuussa julkaista! Näin talven (ja flunssan) keskellä siis ihana lomamuistelo elo-syyskuun vaihteelta:

Täällä sitä ollaan taas, 2.erä isännän lomaa takana ja arkeen palattu huimia kokemuksia rikkaampana. Palasimme tämän viikon tiistaina Zakynthokselta, viikko lämpöä alkavaan syksyyn oli tervetullut,  vaikka vähän jännitti lähteä orastavan flunssan ja päivää ennen reissua saadun korvatulehdustuomion kera matkaan.
Lento jännitti hieman etukäteen, sillä meitähän on yksi enemmän kuin viime lennolla ja lentokoneessa penkkejä on aina kolme vieretysten, niin ja se korvatulehdus. Minä istuin nuorin sylissäni ja kaksi vieressäni, isäntä istui toisella rivillä. Lähtölento oli aamuyöstä, lapset nukkuivatkin lentokoneessa osan matkasta, paluulento taas oli aamulla, jolloin vain nuorin nukkui manducassa osan matkaa. Korvatulehduksesta ei ollut tietoakaan, eikä nuorin vaikuttanutkaan reagoivan nousuihin ja laskuihin millään tavalla.
Kohteemme oli Zakyntoksen pieni kylä Tragaki ja hotellinamme Loukas on the waves. Aivan täydellinen paikka rauhaa rakastavalle perheellemme! Huoneemme oli lähes maantasalla, joten käynti altaalle

Lue koko postaus tästä