Paluu someguruksi

Melkein tasan vuosi sitten pidin toistaiseksi viimeisen somevalmennuksen Pieksämäellä. Muistan varmaan ikuisesti tuon somevalmennuksen, sillä vaikka olin innoissaan siirtymässä uusiin haasteisiin, kouluttamista tulisi ikävä. Kouluttaminen on ollut yksi urani parhaimmista ja antoisimmista asioista. Se fiilis kun ajaa yksin pimeällä kotiin, niin väsyneenä mutta onnellisena siitä, että asiakkaat oppivat taas uutta ja saivat inspiraatiota omaan markkinointiin. Harvasta asiasta työurallani olen saanut yhtä paljon energiaa ja onnistumisen tunteita kuin valmennuksistani (pois lukien yrittäjyyteni 😉 ). 
Kuten otsikko jo kertoi, nyt teen paluun valmennuksien pariin! Yrittäjyyteni mahdollistaa nyt myös freelancerina työskentelyn, eli palaan takaisin vanhaan työpaikkaani tekemään koulutuksia freelancerina sen verran kuin omalta yritykseltäni ehdin. 

Luin joku aika sitten Unelmahommissa kirjan ja inspiroiduin kirjoittajien uratarinasta. Siitä, kuinka on mahdollista tehdä monenlaisia hommia eikä rajata tekemistä vain yhteen tiettyyn juttuun. Minusta on niin mahtavaa, että pystyn pyörittämään omaa yritystäni, pitää valmennuksia ja vaikka kirjoittaa kirjan jos niin tahdon. Ideoita mulla tuntuu olevan vähän liiaksikin, saa nähdä

Lue koko postaus tästä