Pandamaman parhaat palat vuosien varrelta

Näin vuoden lopussa on aina luontevaa summata mennyttä ja ajattelin nyt kääntää katseen ihan blogin alkuaikoihin. Oikeastihan tämä blogi kulki jo pari vuotta nimellä Aurinkoisia aamuja eri osoitteessa, mutta tässä nyt varsinaisen Pandamaman ihania hetkiä vuosien varrelta. Huomaathan, että otsikot on linkkejä postauksiin. 
1. Pandamama-blogin ensimmäinen postaus 
Siirryin alkuvuonna 2015 kirjoittamaan blogia uudella nimellä ja uudessa osoitteessa. Ensimmäinen Pandamama-nimen alla julkaistu postaus kertoi reissusta Tukholmaan. 

2. Perheen ensimmäinen lomareissu
Kesällä 2015 käytiin ystäväperheen kanssa lomalla Barcelonassa. Tämä oli meidän porukan ensimmäinen ulkomaanmatka, jos ei risteilyä Tukholmaan lasketa. Reissulta jäi paljon ihania muistoja ja nyt onkin haaveissa kunnon lomamatka neljän hengen perheenä – unelmissa siintelee Thaimaan turkoosi meri ja herkulliset ruuat. 

3. Elämä lapselle -konsertti
Syksyllä käytiin Elämä lapselle -konsertissa, joka on meidän vuosittainen juttu ollut jo vuodesta 2013 saakka. Silloin olin konsertissa mukana valtavan mahan kanssa ja jännitin, tuleeko jo lähtö Kätilöopistolle. Tuohon aikaan ihmisillä oli vielä tapana aktiivisesti kommentoida blogeja. 
4. Nooa vastasyntyneestä kaksivuotiaaksi 
Jos haluat nähdä

Lue koko postaus tästä