Panosta ja pihistä

Monet hääbloggaajat kertovat häidensä osalta, mihin panostetaan ja missä pihistetään. Tämä on meidän kohdalla ehkä vähän hankala postaus, koska en koe, että missään varsinaisesti pihistettäisiin. Toki jos rahaa olisi, niin kaikki olisi hulppeaa ja timantteja, mutta vaikka se hieno olisikin, se ei olisi enää meidän tyyliä. Eli hyvä, ettei meillä ole tämän enempää rahaa nyt käytettävissä häihin, niin saadaan meidännäköiset häät, eikä morsian (köh köh) vedä överiksi.

Panosta:

Hääpaikka

Hääpaikka kuuluu todellakin meidän panosta listaan! Todella kaunis paikka ja upealla sijainnilla meren rannassa. Sijainti on edellisen asuntomme sekä alkuperäisen hääkirkkomme lähellä, jotka vaikuttivat hääpaikan valintaan. Nykyisin, kun Leppävaaran kirkko vaihtui Espoon tuomiokirkkoon ja muutimme Leppävaarasta Pohjois-Espooseen, emme enää hyödy sijainnista niin paljon. Olemme kuitenkin todella tyytyväisiä hääpaikan valintaan.


Ruoka ja juoma

Hääpaikan isona plussana on, että heillä on valmiiksi todella hyvä catering, joten cateringin miettimistä ei tarvinnut erikseen miettiä. Visalle ruoka on supertärkeää, joten kun catering todettiin huippuhyväksi, saatoin huokaista helpotuksesta, että se kelpasi myös

Lue koko postaus tästä