Pappa-asussa pakkasessa


Blazer – Monki I Jumper – Jack Wills I Polo neck – French Connection I Trousers – COS I Hat – Honestly no idea I Bee necklace – Topshop I Middle necklace – Accessories  I Gold plate necklace – COS I Handbag – Mulberry I Shoes – Dr. Martens
Koska mikään ei ole parempaa kuin valittaminen, niin olen valittanut tästä kylmyydestä jo parin viikon ajan. Ihan vaan koska tahtoisin jo kaivaa esiin mun kaikki keväiset vaatteet ja kirkkaat värit, sillä oon kyllästynyt tähän talven tummaan värimaailmaan. Tää käy kyllä mulla aina, niin että kesän lopulla odottelen jo pääseväni käyttämään villapaitoja ja tummia sävyjä ja talven lopulla taas toisinpäin. Mä vannon, että tämä on mun viimeinen talvisävyinen asu. Ainakin toivottavasti.
Multa usein kysytään miten saan inspiraatiota tai ideoita asuihini. Se voi löytyä mistä tahansa, mutta aika usein vaan mielessäni luon erilaisia asukokonaisuuksia ja sitten lähden kokeilemaan niitä. Toisinaan ne toimivat juuri sellaisina kuin ne kuvittelin ja toisinaan eivät niin hyvin. Tätä

Lue koko postaus tästä