Paras eyeliner

Mulla on ollut tapana ostaa reissuilta aina jotakin sellaista kosmetiikkaa, joita en täältä maista raaskisi hankkia.
Selaan aina hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä, lentokoneen taxfree kuvastoa ja viime reissulta pääsyin hankkimaan tämän ihanuuden.
LANCOME Grandiôse Lineri:n, jossa on taipuisa varsi.Voisi sanoa että jopa ergonominen, sillä tarkan rajauksen saaminen vaikkapa lyhyellä varrellaon hankalaa. Tässä toteutuu täydellisesti kaikki ja rajaus on helppoa.
Linerin kärjellä saa tarkan ja huolellisen rajauksen, lisäksi väri on todella peittävä, syvä matta musta.Väri myös pysyy hyvin.
 Välillä huolellisenkin rajauksen jälkeen, päivän aikana syntyy rajaukseenkoloja mutta tämä pysyy aamusta iltaa ja sitä rajaukselta odotan. Luotettavuutta.

Normaalihinta taitaa olla 40€ luokkaa, itse maksoin muistaakseni n 25€.Mun mittakaavassa sekin on paljon linerista, mutta toisaaalta – mä käytän sitä päivittäin ja saan yhdellä vedolla koko päivän kestävän rajauksen. 
Olen tähän asti käyttänyt pääasiassa edullista marketkosmetiikkaa, joten on tässä toki niihin iso ero. Muttei koskaan tiedä vaikka aikanaan palaisin niihin. Nyt nautin tästä, helposta ja kestävästä rajauksesta.
Rajaatko sä silmiä, jos niin millä?Onko sulla suosikki eyelineria? Hyödynnätkö sä taxfree hintoja?
MaikkuMansikoitajavaahtokarkkeja

Lue koko postaus tästä