Paras!

Blogini hiljenee joulunpyhiksi ja palaan postausten ääreen vuoden lopussa. Ennen joulutauolle siirtymistä on pienen yhteenvedon aika kuluneesta vuodesta. Olen tällaisen postausidean bongannut jostain blogista, mutta en muista enää kenen blogista, joten en voi antaa nyt suoraan kiitosta postausidean keksijälle, mutta anonyymit kiitokset kuitenkin.

Paras muisto – oman talon valmistuminen on paras muisto (paras tapahtuma tai miten sen nyt ilmaisisi…) tänä vuonna. Olen kovasti innoissani itselleni ensimmäisestä omasta talosta (ukkeli on aiemmin elämänsä varrella rakentanut omin käsin peräti neljä omakotitaloa), vaikka sielultani koen olevani kerrostaloihminen. Oman kodin rakentaminen oli aikamoinen rutistus, ei kuitenkaan mahdoton juttu, koska ukkelilla on niin paljon kokemusta talon rakentamisesta, vaikka tällä kertaa talon käytännössä rakensivat palkatut raksamiehet ukkelin toimiessa hanslankarina. Kaikenlaista sattui matkan varrella, mutta ei niistä sen enempää. Pääasia on valmis oma koti.

Paras ruokakokemus – käymme ukkelin kanssa aina joulun alla joulubuffetissa suosikkiravintolassani Kulosaaren Casinolla. Tällä kertaa mukana oli myös nuorempi poikani. Olisi ollut vielä mukavampaa, jos vanhempikin poikani olisi

Lue koko postaus tästä