Parhaat palat kasari ja ysäri!

*Tuoksut blogiin saatuja ilmaistuotteita 

Kun Lumolifestyle Tuuli muisteli blogini kommenttikentässä miehensä tuliaisostoksia ja Cliniquen tuoksua ”Happy”, joka löytyy tälläkin hetkellä omasta tuoksukaapista, notkahti samalla mieleen vyöryn lailla muistoja 80-ja 90-luvun parhaista asioista. Parhaat, tuoksut, televisiosarjat, musiikki, vaatteet, ruoka, ravintolat jne. Lempisarjoja mm. olivat Konnankoukkuja kahdelle, Miami Vice ja aivan ehdottomasti X-Files. Seinfeld oli tosi hyvä ja piristi sekopäisellä huumorilla, Kupla oli lapsena jotain aivan parasta ja katsoin myös saksalaista Derrick sarjaa.
Dynastiaa, Dallasia ja L.A Law:ta tai Lovejoyta unohtamatta. Tyttökullatkin oli mainio sarja ja Okalintu kirjaan perustuva Paluu Eedeniin mitä mainioin pakahduttava draama. Entäs sitten Twin Peaks, joka oli jotain uutta ja hullulla lailla erilaista. Twin Peaksin musiikki oli aikakauden parhaimmistoa. 

Mitä silloin syötiin, lihaa ja perunoita, pitsaa, kermaperunat ja pihvi oli kova juttu ja niitä piti aina tilata ravintolassa. Kermaperunoita meni paljon ja myös Creme Bonjour leivän päällä oli oiva herkku. Lempisuklaa oli Fazun sininen ja Geisha, mutta paljon oli erilaisia nameja, jotka

Lue koko postaus tästä