Parhaat tuoksut talveen & juhlaan


Kuulun ehdottomasti niihin ihmisiin, jotka vaihtavat tuoksua vuodenajan mukaan. Talvisin kaipaan mausteisia, itämaisia ja vahvoja tuoksuja, raikkaan sitruksiset ja kukkaiset tuoksut ovat turhan kevyitä käytettäväksi muulloin kuin kesällä.

Talvisin olen jo vuosikaudet käyttänyt neljää tuoksusuosikkiani, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Lue lisää alta!

Calvin Klein Euphoria – Tämä sensuellin elegantti, huumaavan itämainen tuoksu on nimensä mukaisesti euforinen. Tuoksun pohjalla  on meripihkaa ja mahonkia, ja sydäntuoksussa mustaa orkideaa ja lotusta.

Euphoria on kestosuosikkini yli kymmenen vuoden takaa, sillä ostin sitä aikanaan jo silloin, kun tuoksu tuli ensi kertaa markkinoille. Siitä saakka hajuvesihyllyssä on aina ollut yksi pullo Euphoriaa, joten tunne- ja nostalgia-arvo on melkoinen.

Kannattaa myös tutustua tästä tehtyihin lukuisiin variaatioihin, esimerkiksi Euphoria Blossom on valkoisen orkidean ja pionin raikastama kevyempi kesäversio, ja Deep Euphoria puolestaan tavallista Euphoriaa vielä tummempi.

Lancôme Trésor Midnight Rose – Trésorin perinteinen versio on jo lapsuudesta tuttu, mutta se on minun makuuni turhan konservatiivinen ja perinteinen tuoksu. Midnight Rose puolestaan lumosi minut täysin bongatessani

Lue koko postaus tästä