Parhaat vinkit tuleville Lapsimessuille

* Yhteistyössä Lapsimessut

Käsi ylös, kuka odottaa jo innoissaan tulevia Lapsimessuja? Ainakin minä sekä täällä eräs neljävuotias. Viime vuonna oltiin ensimmäistä kertaa messuilla. Olin kerrasta myyty. Etenkin silloin kolmevuotiaan äitinä ja vauvaa odottaessa tuntui, että olisi voinut ostaa koko messuhallin itselleen. Puhumattakaan siitä, millainen paratiisi tuo paikka sille kolmevuotiaalle oli touhuta ja tutkia. Nopsu onkin sen jälkeen aina välillä muistanut mainita Lapsimessut ja kysellyt, että mennäänkö sinne taas. 
No mennään! 
Ja koska haluan pystyä jotenkin olemaan tämän blogin kautta aina ihmisille hyödyksi, niin tässä keräämäni omat vinkit parhaisiin juttuihin messuilla. Lapsimessut 2018 ovat suurimmat ikinä ja mukana on 70 uutta yritystä. Saattaa siis ollakin ihan hyvä idea etukäteen laittaa ylös omat ”must” kohteet, jottei vain runsauden pulassa mikään unohdu 🙂 Nappaa tästä muutama ideat matkaan ja messuilla nähdään! 

1. Uudet toiminnalliset alueet
Nopsu on tässä vuoden aikana kerännyt valtavasti rohkeutta kaikkeen temppuiluun ja kiipeilyyn. Olen varma, että hän tulee ra-kas-ta-maan kaikkia toiminnallisia alueita. Pajulahden peuhualueella

Lue koko postaus tästä