Pari poseerausvinkkiä muoti- tai mihin vaan kuviin

Päätin sitten sotkea lusikkani tähän ”soppaan”, eli antaa omalta osaltani pari vinkkiä kuviin. Netissä ja ihanissa muotiblogeissa on usein kyllä hyviä, teknisiä ohjeita ja ihan toimivia kylläkin. Lantiota eteenpäin, toinen jalka eteen ja sivuttain pikkasen. Tausta kuntoon jne jne.  Mutta aina pieni mauste lisänä soppaan mahtuu.

Omaa kokemusta on jonkin verran, ja parhaat aikani olivat (onneksi ennen somea…TG!!! Huh..) 90-luvulla. Oikeastaan se ysäri meni tavalla tai toisella jommalla kummalla puolella kameraa. Oli aika villiäkin aikaa, ja eipä siitä sitten sen enempiä. Mutta se, mikä on ollut aina vahva puoleni on poseeraus. Catwalkin on muuten aika luja vieläkin, harmi tuo pituuteni! Rajoittaa niin paljon tuolla alalla. Mutta juu, vieläkin taipuu catwalkiin :).

Olen työskennellyt aika monen kuvaajan kanssa ja näitä kuvia tykkään käyttää eniten esimerkkeinä. Tässä sellainen ”aloitteleva” kuvaaja kun Andreas Janett, kyllä juurikin THE Andreas kuvasi omaksi harjoituksekseen näitä ja samalla sain mallikansiooni kuvia, joten oli win-win. Näissä kuvissa on jotenkin ihana

Lue koko postaus tästä