Parisuhde on tiimityöskentelyä

Täällä odotellaan edelleen. Tänään on 39+0. Supistelee edelleen kovaan tahtiin, mutta mitään ei tapahdu. Todella turhauttavaa. Tällä hetkellä puran mun fiiliksiä enimmikseen instagramin puolella eli sieltä tuoreimmat kuulumiset. ( @hattarapilvenvarjossa)
Varmaan jokaista ensimmäistä lastaan odottavaa mietityttää, että miten arki tulee muuttumaan kun taloon tulee vauva. Varmasti jokainen pariskunta pohtii sitä myös yhdessä. Meidän arjessa kulkee jo yksi lapsi, mutta tuleva lapsi on Teemulle ensimmäinen lapsi. Tietenkin jokainen lapsi muuttaa arkea jollain tapaa. Kaksi lasta ei mene siinä missä yksikin.

Olen tottunut siihen, että Aada on jo niin iso tyttö, että osaa tehdä paljon asioita itse.
Hän osaa pukea lähes kaikki vaatteet itse. Hän osaa hoitaa vessareissut lähes itsenäisesti. Hän osaa syödä itse, leikkiä itse sekä siivota lelut omaan huoneeseensa. Hän on jo niin iso sekä reipas tyttö.Miten sitten vauva? Vauva ei osaa tehdä mitään itse. Siihen aikaan palaaminen on jollain tavalla vaikeaa. Ehkä myös siksi, että menneisyys palaa mieleeni. Aadan ensimmäiset elin viikot oli haastavat.

Lue koko postaus tästä