Parsakaalipiirakka


Neljän päivän loma, jes jes jes!Lomatunnelmaan pääsee hyvin tekemällä jotain pikaruokaa.Tällä kertaa pikaruoka on myös hurjan edullinen ruoka, kokonaishinta 4, 40€.Päätin ensimmäistä kertaa ikinä tehdä parsakaalipiirakan.Innostuin Saaran lautasella blogin parsapiirakasta (jonka myös aion vielä toteuttaa) niin paljon, että oli pakko kehitellä herkkupiirakka meillekin.

Käytin pohjana neljän viljan ruokapiirakkataikinaa.Ostin näitä muutaman pakkaseen kun olivat Cittarissa vain euron kappale.

Täyte:
1 parsakaali n.300 g2 laktoositonta kermaviiliä1/2 pussillista emmental juustoraastetta1 kananmunaMausteita oman maun mukaan.Minä käytin, pippurisekoitusta, suolaa, paprikajauhetta, kurkumaa, valkosipulijauhetta ja vähän chilijauhetta.
Levitin täytteen piirakkapohjalle ja ripottelin päälle toiset 1/2 pussia juustoraastetta.

Paistoin piirakkaa 200 asteessa n.35 minuuttia.Annoin piirakan hetken jäähtyä ennen tarjoilua.

Kyllä vaan osasikin olla herkullista.Neljän viljan piirakkataikina sopii hyvin erilaisten suolaisten piirakoiden pohjaksi ja olen kuullut, että sitä käytetään myös vegaanipizzojen pohjana.

Herkullista pääsiäistä teille kaikille <3

Lue koko postaus tästä