Pelottaa!

Haha taas olen siinä tilanteessa, että pelottaa ihan simona. Rakkaat pikkuserkut päättivät järkätä oikein  mojovan 50vee yllärisen huomiselle ja minähän suostuin kertalaakista, vaikka meinasi taas sydän livauttaa kattoon. 
Jos ei pikkuserkut olisi tätä keksineet, niin mehän olisimme avaruussisko-Ellin kanssa menneet Fööniin. Ehkä mennään myöhemmin, samalla reissulla, kun menen Ellin luokse tuijottamaan kaukoputkesta tähtitaivasta ja maalaillaan planeettoja. Jos kuulostaa jotenkin oudolta, niin ihan näin ollaan Ellin kanssa viestitelty, että tullaan tekemään. 
Se on kuulkaas sellainen hommeli, että menen huomenna tosiaan Redin Fööniin föönattavaksi. Jännityksen aiheita, löytyykö pukua, joka mahtuu päälle, jaksaako Föönin puhuri kannatella meikäläistä vai lätsähdänkö pannukakkusena lattiaan tai sieltä korkeuksista mäjähdän märäksi rätiksi ja se on kuulkaas henki poissa. 
Mitä tarkoittaa, omat alusvaatteet mukaan, sitä tässä mietin. En kyllä koskaan käytä vieraan alusvaatteita.. hmm. 
Tiedättekö mikä tunne on myös taas pinnalla kaikista ja mitä pelkään yhtälailla, kuin hengen menoa, no itseni nolaamista tietty, häpeää. Siinä se on tuo kamalin pelko, jos ei lasketa

Lue koko postaus tästä