Pelsepuupipäivän pelasti Jeffree Star!

No nyt rutisen vähän tai ehkä vähän enemmänkin, sillä välillä on pakko. Tosiaan, jos minä olen täällä jauhanut miehelle Lumene-keissistä, niin mies on jauhanut minulle taas maalämpöpumppu-keissistä. Molemmat olemme myötätuntoisina kuunnelleet toisiltamme asioita, joista kumpikaan emme jaksaisi viis veisata. 

Jeps tässä olen tyypilinen nainen, mutta koen, että miehelle kuuluu moiset pumppuasiat ja kun pumppu ei toimi, tuhat villatakkia päälle ja takkaan tulet. No mutta lyhyesti virsi kaunis, meillä on lattialämmitys ja tänä talvena varsinkin on ollut jopa pakkasilla vain 16 astetta olohuoneessa ja meidän makkarissa 18 astetta, ihan dorkaa hommaa!
Aiempinakin vuosina on ollut aika kylmä meidän nykyisessä makkarissa, mutta koska se silloin toimitti ylimääräisen olohuoneen virkaa ja leffahuoneena, emme oikein piitanneet tai miettineet asiaa. Nyt kuitenkin tämä kylmyys ja koko hitsin pumppu kävi miehen ihon alle niin, että mies on ollut vallan poissaoleva ja kun on ollut läsnä, niin on jauhanut vaan siitä himputin maalämpöpumpusta. 
Viime viikolla kävi joku huollosta katsomassa laitteen,

Lue koko postaus tästä