Perhe matkustaa Baltiassa -sarja alkaa

Mun on jo kauan pitänyt kirjoittaa blogiin meidän perheen Baltian reissusta. Reissussa olimme jo pari kesää sitten. Tuo oli meidän ensimmäinen kesälomamatka perheenä. Poika oli tuolloin noin yhdeksän kuukautta vanha. Monet varmaan miettivät jo näihin aikoihin tulevan kesän suunnitelmia. Suosittelen lämpimästi omalla autolla Baltian kierrosta. Tervetuloa seuraamaan Perhe matkustaa Baltiassa -sarjaa!
Kävimme katsomassa mm. Euroopan leveintä vesiputousta. Ei tosin korkeinta!
Miksi sitten mennä Baltiaan? Baltian maat ovat lähellä, sinne pääsee nopeasti ja ei tarvitse edes lentää. Omalla autolla pääsee näppärästi kulkemaan. Ja jos omaa autoa ei löydy niin Tallinnasta (tai jo Suomesta) voi vuokrata auton. Autoa vuokrattaessa kannattaa huomioida ehdot/hinnasto, kun ajaa muihin maihin.
Baltian maat ovat Suomeen verrattuna edulllisia. Ruoat ja juomat saa kivaan hintaan hienommassakin ravintolassa. Polttoaine on myös edullisempaa, joten omalla autolla matkustaa siis edullisesti. (autolla matkustaminen baltiassa). Myös hotelleja löytyy kivaan hintaan. Jo noin 50 eurolla/yö/huone löytyy kivoja hotellivaihtoehtoja perheelle.

Autoilu Baltiassa oli helppoa ja sujui hyvin.
Varsinkin kesällä Baltian maat ovat

Lue koko postaus tästä