Perjantai ja I love messulippu arvonta

Ihana Perjantai ♥

Musta  tää on viikon paras päivä tai ainakin kilpailee kovasti lauantain kanssa.Perjantaissa on jotain sellaista glamouria, vaikka se on arkipäivä ja työpäivä niin jo melkein viikonloppu ja illalla voi valvoa pidempään (jos jaksaa) ja mikä parasta, ei tarvitse aamulla herätä kellonsoittoon. Mä rakastan nukkumista ja perjantaisin se ajatus on päällimmäisenä, lauantaina saa nukkua pitkään :DHarvoin järkkään lauantai aamupäiville mitään ohjelmaa, koska haluun herätä ilman kelloa ja nauttia kiireettömyydestä.
Tää viikko on ollut aikamoinen. En oo juuri konetta kotona avannut sillä aloitin uudessa työssä ja  oon  joka ilta kärsinyt migreenistä. Kaiken lisäksi vanhempi koira sai jonku vatsapöpön ja ripuloi viime yön, joten aika naatti oon  ollut.
Nyt kuitenkin ihana viikonloppu edessä, ei mitään sovittua ohjelmaa ja aion nauttia siitä täysillä.Millaisia viikonloppusuunnitelmia siellä on? Entä mikä on sun lempiviikonpäivä?
Perjantaisin on saatava viikonlopuksi kukkia ja tälläinen kimppu kotiutui tänään ♥


Oon käynyt useana vuonna I love me- messuilla ja  tänä vuonnasain ekaa kertaa bloggaripassin sinne ja pari ylimääräistä lippua arvottavaksi.Messuthan  ovat 20-22.10 Helsingin messukeskuksessa♥ Siispä arvonta

Lue koko postaus tästä