Perjantai-pysäkki: After the divorce -Eron jälkeen osa 6 "Velanmaksu"

Huom. Tarina sisältää kiroilua! 


Otin ison siemauksin olutta suuhuni, kun sivusilmäni rekisteröi liikettä baarin ulko-ovella. Käännyin katsomaan tulokasta. Ovesta asteli sisään viehättävä ja tyylikäs nuorehko nainen. Oli hän ainakin minua nuorempi. Hänen perästään tuli mies joka näytti aivan liian paljon petturi exältäni sivuprofiilista. Exälläni ei vaan ollut tietääkseni sellaista takkia, kuin tällä miehellä ja nainenkin oli… ”Saakelin lutka!”.

Siinä he nyt olivat ilmielävänä parina suoraan  edessäni tulossa samaan baariin missä minä istuin! Mikä oikeus heillä oli pilata MINUN sinkkupäiväni!? Puhumattakaan siitä, etten halunnut koskaan tavata sitä lutkaa joka varasti MINUN mieheni ja nähdä miespuolista petturia itseäänkään. Ja nyt olin vetää oluen väärään kurkkuun tai vastaavasti sylkäistä kaiken pöydälle heidän nähtensä. Nippa Nappa sain vedetyksi homman itsekunnioittavasti loppuun ja nieltyä oluen. Se se olisi puuttunutkin vielä, että olisin tukehtunut kaljaan noiden kahden nähden! 


Mietin nopeasti, etteivät he vielä olleet nähneet minua. Voisinko vajota pöydän alle piiloon? En. Liinaa ei pöydällä ollut kuin nimellisesti.