Pesulappuja

Jotain näpertelyä vain!
Näihin pieniin pesulappusiin ei paljoa lankaa kulu, joten uusia lankoja en ostanut. Siispä suuntasin tieni jälleen jämälankakorilleni, 💚ekologista ja käytännöllistä säästää pienetkin kerät, hyvä minä. (nuuka kun olen)


Netissä kävin kuvia metsästämässä ja silmätuntumalla virkkasin😊 nämä pienet pestävät puhdistuslaput. Erinomainen vaihtoehto kertakäyttöiselle vanulapulle. 

Nämä hieman suuremmat pesuliinat neuloin neliöiksi💚 ne ei paljoa ohjetta tarvitse. Hyvä juttu silleen… nämä voi pestä ja käyttää aina uudelleen ja uudelleen, joten virkkasin pienemmille pesulapuille pesupussin, etteivät häviä pesukoneessa.

Sitten ajattelin vinkata teille kahdesta ihanasta löydöstä. 💚(ihan itse ostin)Aivan ihana deovoide, raaka-aineet  saatu luonnosta ja on alumiiniton.
Vegaaninen öljypalakakku, kuinka monelle tuttu?  Kakkua pyöritetään puhtaissa käsissä, kunnes ne ovat reilusti öljyiset. Tämän jälkeen niillä hierotaan kasvoja, kunnes meikki ja lika on irronnut. Sen jälkeen iho pyyhitään puhtaaksi, vedellä kostutetulla liinalla. Lopuksi kasvot huuhdellaan lämpimällä vedellä ja pyyhitään kuivaksi. Ai että mä tykkään, näitä tulen jatkossakin ostamaan. Seuraava herkku on sitten  Rebirth -Kaakao vai olisikohan Radiant -Tyrni.

Itsetehtyä ja perinnöksi saatua…

Lue koko postaus tästä

JAA
Edellinen artikkeliPure Joy!
Seuraava artikkeliTurkkusessa