Petty Harbour

 Hei pitkästä aikaa! 

Toivottavasti teillä on ollut ihana kesä. Mä oon pitänyt blogissa hiljaiseloa, kuten joka kesä, kun neulomisesta ei meinaa tulla mitään. Kesät mä suunnittelen syksyn neuleita ja täyttelen varastoja, eikä tämäkään vuosi ollut siinä poikkeus.

Heinäkuussa me vierailtiin mun pikkusiskon luona Tampereella. Mikä ihana tekosyy poiketa melkein kulttimaineeseen nousseessa nurjassa Tampereen Kalevassa. Ja se on suosittu lankakauppa ihan syystä. Superihana ja avulias henkilökunta, upea valikoima ja nurjan oman tuotannon sukkalangat oli ihan omiaan saamaan pään pyörälle. Nurjan lisäksi poikkesin Lankamaailmassa ostamassa sopivasti alennuksesta paidallisen Arwettaa, että saan joko uuden Southampton Softin tai Sari Nordlundin suunnitteleman Poet sweaterin puikoille. Toisaalta haluaisin vaihtaa mallia ja neuloa Poet sweaterin, jotta olis vaihtelevuutta paidoissa eikä vaan sitä samaa mallia eri väreissä. 

Nurjan omista langoista mies ihastui syvän violettiin merino sockiin nimeltä ametisti. Siitä mä lupasin neuloa hänelle sukat. Jäipä sitä 36g ylikin, että mä saan neuloa itselle siitä raitasukat. En malta odottaa! Yks mun ihanista

Lue koko postaus tästä