Picture polish – grace + negative stamping

Uuden kameran kanssa ei ole alkumatka ollutkaan niin helppoa kuin odotin sen olevan. Vaikka malli vaihtui astetta uudempaan, tuntuu se kädessä oudolta eikä saa käytettyä tuttuja kuvausasentoja. Kaikkeen sitä ihminen tottuu ja turtuu. Tästä johtuen tuntuu kuvien ottaminen todella työläältä ja sadasta kuvasta hyvällä tuurilla saattaa vain 5 olla kelpoisia. Ennen pärjäsin n. 30 otolla. Onneksi valokuvaus on edelleenkin mukavaa ja se tunne sitten, kun saa edes sen yhden onnistuneen otoksen on mahtava! Tämä vain vie nyt ainakin hetken enempi aikaa.

Tämä uusi tilanne antaa tosiaan mahdollisuuden kokeilla jotain uutta kuvauksessa mutta ennenkuin oon sujut uuden ystäväni kanssa, pysyttelen tutussa ja turvallisessa kuvaustavassa. Ehkä pikkuhiljaa voi alkaa näkymään erilaisia kuvakulmia ja käsiposerauksia mikäli sellainen luonnostaan löytyy. Kuvamateriaali voi olla seuraavien kuukausien aikana sekalaista mutta älkää antako sen häiritä. On aika rikkoa edes pikkiriikkisen niitä vanhoja opittuja tapoja. 

Picture polishin lakat ovat ehdottomasti mun lempparikuvattavia. Nappasin heti edellisen kuvausten perään gracen spottipaikalle. Vaaleat, nudet, vaaleanpunaiset,

Lue koko postaus tästä