Picture Polish stamping polish

Nyt ollaan mun suosikki asian äärellä. Kun yhdistetään kynsikoristelu, leimaus, kokeilut ja vertailut ollaan aika lähellä sitä mitä voisin tunti tolkulla!

Sain CesarsShopista testiin uudet, juuri myyntiin tulleet Picture Polishin leimauslakat. Tällä hetkellä CesarsShopissa on myynnissä kolme sävyä; musta, valkoinen ja punainen. Mutta kesän aikana tulee kaksi puuttuvaa sävyä (hopea ja kulta).

HOX! Näitä on myynnissä tällä hetkellä todella rajallinen määrä alle 5kpl/väri, että jos haluat saada itselle myös näitä niin kannattaa suunnata pikimmiten nettikauppaan.

Kyseessä olevat Stamped -sarjan lakat on suunniteltu leimaukseen sopiviksi mutta käyvät myös tavallisena kynsilakkana. On kerrottu, että ne olisi yhden kerroksen lakkoja kuten useimmat PP:n cremelakoista (mielessä erityisesti mysteerilakat). Joten nyt joutuivat tarkkaavaisen silmän alle.
Yllä olevassa kuvassa näkyy myös yksi uusi laatta joka on myös myynnissä! MoYou Londonin ja Picture Polishin yhteistyössä toteutettu leimauslaatta, jossa on kaikenlaisia ja -kokoisia kuvia. Nuo käsiposeeraukset on omasta mielestä cooleja ♥ 
Tutustutaanpa nyt lähemmin näihin leimauslakkoihin. Otin jokaiseen swatchiin yhden saman kuvion