Picture polish swatches – kevät 2020

Jipii! Nyt on aika katsastaa uusimpien Picture Polishin lakkojen swatchit. Tällä kertaa kokoelma oli värimaailmaltaan aika hillitty ja maanläheinen. Myös koostumukset oli perinteistä eli paaaljon holohitulaa. Lucky erottui joukosta glittereillään. Ei sen enempää jaarittelua vaan heti kuvien pariin. 🙂 

Castle. Hiekansävyinen keltainen tai itsellä tuli mieleen myös sinappi. Seassa holohitulaa sekä paljon shimmeriä. PP:lle tyypillinen täyteläinen koostumus. Peittävyys kahdella kerroksella. 
Omasta kokoelmasta ei lähellekään tämän sävyistä löytynyt, joten verrokit ovat lähimmät mahdolliset. Selvästi myös muiden swatchkuvissa huomaa kuinka tämä näyttää vähän eri sävyiseltä jokaisella.
St Petersburg. Violettiharmaasininen. Enimmäkseen sinivoittoinen. Seasta löytyy paljon holohitulaa. Miellyttävä, täyteläinen koostumus tässäkin. Kynsille hyvä peittävyys kahdella kerroksella. 
Sohin tämän kanssa edestakaisin swatchtikkurenkaassa etsien sille sopivaa väliä. Sille ei vain löytynyt oikein omaa kohtaa. Sinisten vieressä oli aivan liian violetti ja harmaiden vieressä aivan liian sininen. Kylmiä violetteja mulla ei löydy PP:ltä. London oli lähimpänä pullossa ja destiny tikulla.
Recovery. Mikä onni, että satuin voittamaan arvonnasta näitä lakkoja. Ilman tuota voitto,