Picture Polish syksy julkaisut 2019 | swatch

Taas oon yhtä mun lempparijuttua päässy tekemään tän harrastuksen parissa, kun Picture Polish julkaisi uusia sävyjä! Täytyi kärppänä taas olla tilaamassa itelle kaikki sävyt CesarsShopista ja palvelu pelasi jälleen hyvin.  Lakat saapui ja halusin kuvata lakat teille myös mahdollisimman pian helpottamaan esim. ostopäätöksiä sekä muuten vain ihastelun kohteeksi ūüôā
Tällä kertaa otin myös parit pullovertailukuvat vanhoihin sävyjen kanssa swatchien lisäksi. Kokonaisuutena kaikki lakat oli huippulaatuisia ja kivan erilaisiakin. ♥ 

Aloitanpa swatchit mielestäni joukon erikoisimmalla lakalla, antiikkisen vihertävällä kultaisella Voguella. Tälle en omistani löytänyt oikein mitään mihin verrata, joten otin sitten vihertävän Cozyn sekä keltaisen puolelta Poohin kuvaan mukaan ettei tarvi aivan yksin olla. 

Tämä on perinteinen kimalteleva scatterholohitulalakka, joita on mun mielestä vähemmän julkaistu Picture Polishin toimesta viimeaikoina tai sitten aika kultaa muistot. Hehheh.. Kerroksia lakkasin 3 peittävään lopputulokseen. Lyhytkyntiset pärjää kahdella jos tarkasti levittää. Koostumus oli oikein helppo.  

Toisena esittelen hain harmaan Sharkyn. Tähän löytyi itseltä hyvät verrokit siniharmaasta Londonista sekä tummemman harmaasta Winteristä. Kuvittelen jo näillä tekeväni liukuvärin! Sharky asettuu hyvin näiden kahden väliin. 

Koostumus Sharkyssä on ihanan täyteläinen. Harmaan seassa on vaalea hitulaa juuri sopivasti. Kahdella kerroksella sai täydellisen peittävyyden. Kokonaisuutena kaikki toimi ♥ 

Kolmantena vuorossa lakka, joka ei esijulkistuksissa herättänyt mun mielenkiintoa niin paljoa muihin verrattuna mutta voi kuinkaan mun mieli muuttui, kun sain tämän upean violetinsinisen Blueberryn kynsille. Aivan ihana! Verrokeiksi kokoelmastani otin sinisen Rivieran sekä mustan Darcyn.

Swatcheihin meinasi tulla valotusta vähän liikaa, mutta yritin saada kontrastilla säädettyä sävyä tarpeeksi lähelle oikeaa. Mä mykistyin tämän koostumuksesta ja siitä kuinka hyvin tuo hitula tuohon lakkaan sopi tuoden sopivasti kimallusta. Jos tykkäät tummista/sinisistä lakoista niin mä suosittelen kokeilemaan tätä. Swatchissa kaksi kerrosta + päällyslakka. 

Neljäntena joukon ”erakko”, joka kantaa nimeään Chameleon. Tämä monisävyinen sinipohjainen multichrome jakaa varmasti mielipiteitä. Juuri pari viikkoa sitten ostin itselle kynsikirpan puolelta kaksi vanhaa multichromelakkaa, joilla en ole kerennyt vielä lakkaamaan niin en pysty tarkemmin kertomaan kuinka samanlaisia ovat tähän uuteen verrattuna. Vanhoissa julkaisuissa on näkyvänä erona tuota hitulaa seassa mitä tässä uudessa ei ole. 

Pääsävyinä tässä lakassa on vihreä ja violetti, mutta kuten alempana olevasta pullokuvakollaasista huomaa sävystä on moneksi oikeassa kulmassa. Lopputulos on enemmän kyllä shimmerinen kuin chrome/metallinen. Swatchissa lakkaa on kolme ohutta kerrosta, jolloin sain pitkille kynsille peittävän lopputuloksen. 

Viimeisenä esittelen uuden rakkauslakkani ♥ Ruosteenoranssi Fall ♥ Pullovertailut vanhojen tuttujen viime vuosien lempparisyksylakkojen Autumnin ja Foxyn kanssa. 

Lakasta löytyy kultaisia glittereitä sekä vähän kultaista hitulaakin. Vähän aikaa sitten kirjoitinkin, että oon tykästynyt vasta nyt kesän aikana näihin PP lakkoihin, joissa on tätä glitteriä ja hitulaa cremepohjan seassa. Tämä oli kyllä just nappi sävy mun syksyyn ♥

Mitäs tykkäsitte tästä postauksesta? Heräsikö kiinnostus mihinkään sävyyn erityisesti? 

Lue koko postaus tästä