Picture polish uutuudet + mysteerilakka

Tuntuu pitkältä ajalta, kun viimeksi lempparimerkkini Picture polish on julkaissut uusia lakkoja. Tai tulihan se 10-vuotis vintagekokoelma jokin aika sitten mutta siitä en innostunut yhtään. Nyt sitten julkaistiin sellaisia joka sai ostohousut jalkaan heti kättelyssä! Ja samat housut jalassa halusin tulla mahdollisimman pian teille jakamaan swatcheja näistä ihanuuksista ♥

Kaiken kukkuraksi uusien lakkojen lisäksi oli tarjolla mysteerilakka. Tykkään tälläisistä bonuksista mutta toisaalta kauhistuttaa jossei se olekaan mieluinen ylläri. Tässä kuitenkin oli kampanja, että osta 4 näistä uusista sävyistä niin saa tämän mysteerilakan kaupan päälle. Sävyjä, joita ei ilmeisesti ainakaan heti ole tulossa myyntiin yksinään. (Eikö Free ollut aikoinaan kaupanpäällinen myös mutta aikojen saatossa tulikin myyntiin?)  Itse tilasin kaikki viisi uutta sävyä heti kun tulivat myyntiin, jotta varmasti saan mysteerilakankin.


Pinkie – räikeä neonpinkki tutuilla hippusilla. Koostumus tosi hyvä levittää sekä peittävyys hyvä kahdella kerroksella. Wanderlustiin verrattua enemmän barbiepinkki (asteen tummempi siis) eikä tässä ole sinistä shimmeriä. Swatchissa 2 kerrosta + päälyslakka.
Ariel

Lue koko postaus tästä