Pidennetty viikonloppu


Viimeiset muutama päivä on ollut todella kauniita, aurinkoisia ja lämpimiä. Me ollaan perheen kanssa nautittu niistä kunnolla. Ollaan oltu paljon ulkona ja kuljettu pääasiassa pyöräillen. Itselläni oli perjantaina lomapäivä, joten sain nauttia pidennetystä viikonlopusta kun helatorstaikin oli vapaapäivä.
Torstaina meidän perhe nukkui pitkään ja otettiin kotona aamupäivä rennosti. Sitten lähdimme pyöräilemään. Kierrokseemme kuului Uittamon Paviljonki, jossa oli mm. kirpparia, paloautoa ja kajakkiesittelyä. En tiedä onko poika jo niin monessa tapahtumassa paloauton nähnyt ettei se jaksanut häntä kiinnostaa lainkaan.
Pyöräilymatkamme jatkui kohti Föriä. Föri on siis lautta, joka kulkee Aurajokea edestakaisin kuljettaen jalankulkijoita ja pyöräilijöitä. Nautimme jäätelöt (niitä on jo aikalailla kulunut) ja suuntasimme Forum Marinumin luokse, jossa oli myös kirppistapahtuma. Siinä vaiheessa poika oli nukahtanut pyöräkärryyn päiväunille.


Kierroksemme jatkui kohti Kupittaan puistoa, jossa on ihana leikkipaikka Seikkailupuisto. Siellä leikittiin jonkin aikaa. Lähellä oli myös Tivoli, joten menimme myös sinne aikaa viettämään.
Poika kävi muutamassa laitteessa. Narun vedosta voitettiin vieterilelu ja pieni vesipyssy. Ankkaonginnasta poika

Lue koko postaus tästä