Pieleen mennyt microblading

Tänään postaus microbladingistä! Mää siis rakastan microbladingiä ja sillä tehtyjä kulmia. Se on oikeesti pelastanut mun arjen ja oon niin iloinen, että aikoinaan ne laitoin. Minun laitto ei kuitenkaan mennyt silloin ihan ongelmitta ja olen vasta viime aikoina hoksannut, miten pieleen tuo ensimmäinen microblading kerta meni. Halusin tehdä tästä postauksen koska microblading on todella suosittua ja nykyisin tekijöitä on niin laidasta laitaan. Enkä halua kenellekään huonoja kulmia. 
Laitoin siis ensimmäistä kertaa microblading kulmat keväällä 2016, tultiin silloin kaverini kanssa tyttöjen reissulle Oulusta Helsinkiin ja oltiin löydetty tarjoushinta kulmiin (tyyliin laitto 100e tjms). Mää olin käytännössä kulmaton koska teininä nyppiin kulmia vähän liian ahkerasti ja kulmien sävy oli myös todella vaalea. Kulmien laitto sattui ihan p*rkeleesti mutta en tietenkään tiennyt, ettei sen kuulu noin paljoa sattua kun kyseessä oli ensimmäinen microblading.
Tykkäsin kulmista ja olin ihan fiiliksissä koska huolitellut kulmat helpotti niin paljon arkea ja näytin ilman meikkiä laitetummalta. Kävin Oulussa Erjan (evbrows,