Pienet ilotPäivät soljuu mukavasti lasten kanssa. On kerhoja, leikkejä ja touhuja. Omia juttuja en tällä hetkellä juurikaan ehdi hommailla, se on selvä se. Välillä toki neulon muutaman rivin tai luen mielenkiintoisen artikkelin. Tähän viikkoon mahtuu kuitenkin ennätysmäärä omaa aikaa: ostosreissu, leffailta ja ravintolatapaaminen. Kiitollinen niistä. 
Liikuntaa onneksi saan hyötymuodossa ja isomman siskon kanssa yhdessä harrastaessa. Tänään avattiin hiihtokausi, ja voiko päivä siihen ollakaan upeampi? Mikä ihana pikkupakkanen! Huomenna verestämme taitoja luistelun parissa. Hassua, että minä, joka tähän saakka suorastaan karsastin luistelua ja hiihdin lähinnä sen vuoksi, että olisi joku talvinen harrastus, nykyään suorastaan pidän kummastakin lajista. Ikä, lapset, elämänmuutokset… Kaikkea ne saakin aikaan. 😉
Sisällä jatkuu pelit ja leikit. Pienillä omansa, isommalla omansa. On poneja, kirjoja, pelejä. Pienillä pienten juttuja, helistimiä ja puruleluja. Näillä jatketaan, elämän pienillä iloilla. 

Lue koko postaus tästä