PIENET PIPARKAKKUTALOT MUKIN REUNALLE

Heissan! ♥ Enään neljä yötä jouluun, huhhuh! Tällä hetkellä kaikki jouluvalmistelut ovat aika hyvällä mallilla ja sain kuin sainkin taiteiltua sen piparkkakkutalonkin tai oikeastaan talot tänäkin jouluna! Tällä kertaa tosin vähän pienemmässä koossa mitä aiempina vuosina ūüėÄ

Koska isoa piparkakkutaloa ei kuulunut tänä vuonna, ajattelin kokeilla taiteilla minipiparkakkutalot, jotka tunnetaan myös piparkakkutaloina mukin reunalla! Kaavat taloihin otin netistä Ifolorin sivuilta, sinne pääsette klikkaamaan tästä! Nuo ifolorin muotit olivat juuri sopivan kokoiset ja ne sai helposti tulostettua tuolta sivuilta ūüôā Jäljensin kaavat vielä leivinpaperille, jonka avulla leikkasin osat irti piparkakkutaikinasta ja sitten noin viideksi minuutiksi uuniin! Pienet osat palavat helposti, joten siksi todella lyhyt paistoaika!

Koristelu sitten olikin vähän haastavampaan näihin pieniin talon osiin ūüėÄ Isot ranskanpastillit eivät oikein taipuneet noihin pieniin taloihin, mutta onpahan niissä nyt edes jotain koristetta! Myös palat muuttivat vähän muotoa uunissa, joten nekään eivät menneet ihan yks yhteen ūüėÄ Minun piparkakkutaloissa onkin design seinät ja hyvä tuuletus, hah!

Mutta

Lue koko postaus tästä