Pieni eläin iso suru

Kirjoitin Facebookiin tässä parin päivän aikana näin ja ajattelin jakaa meidän Mini-hamsun tai hellittelynimeltään Mini-makkaran tarinan täällä. 
Tänään oli päivä, jonkalaista en ihan heti uskonut näkeväni. Mini-hamsterin poskipussi oli luiskahtanut ulos. Ensin luultiin, että on kasvain, mutta netistä löytyi tietoa. Ei muuta kuin pussin kosteutus ja hellästi pumpulipuikolla posken sisään ujutus. Nyt toinen pesee itseään tyytyväisenä. Oon niin järkyttynyt, hyvä ettei oksu lentänyt. Etenkin koska näin just unta, että oman korvan alta roikkui vastaavat pussit! Painajaisesta eli etiäisestä kerroin tietty unen jälkeen heti Jussillekin eli ei ole mitään hölinää tämä etiäinen. Toinen toki olisi voitu viedä huomenna eläinlääkärille, mutta hellästi päätettiin kokeilla itse. Hetken räpiköi, mutta kun hoksasi, että nyt se poskipussi on menossa sinne takaisin minne kuuluukin, niin toinen rauhoittui täysin. Olipahan Mini-hamtarolla aikamoinen päivä. 
Tässä kohden ajattelimme vielä, että asia ratkesi sillä. Saimme kuitenkin eilen aamulla huomata, että poskipussi oli tullut taas ulos. Soitin eläinlääkäriin, että miten toimia. Vielä oli