Pieni henkinen hyvinvointiresepti

Käytä tänäänkin eri aisteja, kun koet maailmaa. Näin saat paljon enemmän irti päivästäsi ja elämästä. Elämä voi olla kafkalainen ja hyvin makaaberia. Valitse toisin. Oma sydän ohjaa ja järki neuvoo. Älä kuuntele liikaa toisia, luota vaistoihisi, niin et harhaudu polultasi. Kuinka kapea onkaan elämänlanka? Jos kertoisin teille sumeilematta kaiken tapahtuneen elämässäni, niin viettäisitte unettomia öitä,vähintäänkin tukehtuisitte pullaan.
Jos kadehdit jotain, niin muuta se positiivisempana ja koeta saavuttaa samat asiat. Omassa pahassa olossaan lilluminen ja katkera kadehdinta vie vain enemmän elämää negatiivisempaan suuntaan.
Vapaudu kaikista negaatioista ja valjasta se positiiviseen käyttöön. Voimaudu ja tunne kuinka ilo kuplii kehossasi, kuin auringonsäteet aamuisin.

Mikä tahansa kappale romahtaa ensin keskeltä ja vasta sitten reunoilta. Päteekö tämä ihmiseenkin? Kyllä, jollei osaa tehdä linjanvetoja ja koettaa vain miellyttää muita. Miksi järki pakenee monien päästä ja rauhakin, jos kaikki kumminkin toivovat niitä? 

”Muutin olosuhteit en antanu niiden muuttaa mua vaikka kuuppa kruunattuna mikään ei oo luvattua”

”hurskastelijat voi liueta suksien skutsii mun todellisuus on erilainen

Lue koko postaus tästä