Pieni katsaus Kööpenhaminaan

Noniin, nyt sitä ollaan palailtu parin päivän Kööpenhaminan reissulta kotiin ja olo on todella ihana. Lomaa jatketaan tämän loppuviikon yhdessä miehen kanssa ja tuo parin päivän minireissu teki meille molemmille ja ehkä hivenen myös meidän suhteelle hyvää. Vähän muutakin kuin kotona istumista, u know. Päästiin näkemään ja kokemaan jälleen yhdessä uusia maisemia ja uusia kokemuksia.

Ennen Kööpenhaminaan lähtöä multa lähti puolet hiuksista, as you can see. Instagramissa sainkin paljon ihailevia kommentteja, ihana että tekin tykkäsitte mun uudesta freshistä hiuslookista. Olin tosiaan suunnitellut hiusten leikkuuta lyhyeen polkkaan jo pari vuotta, mutten koskaan uskaltautunut siihen, sillä kasvatusprojekti on ollut pitkä. Mä en ymmärrä että miksi mun tukka kasvaa aina yhteen tiettyyn pituuteen ja alkaa sen jälkeen katkeilla. Turhauttavaa. Nyt sainkin sitä muutosta myös hiuksiin ja aij että se tuntuu hyvälle.

Yritin tosiaan ajastella teille tiistaille postausta, jotta blogi ei hiljenisi ihan viikoksi, mutta valitettavasti kuvia ei saatu ja en jaksanut stressata yhtään siitä. Olin

Lue koko postaus tästä