Pieni luonnonkosmetiikkahaalinta Ego.fi:stä

Minun piti alun perin käydä Hehku-myymälässä paikan päällä katselemassa hyviä loppuunmyyntitarjouksia, mutta ehdin paikalle liian myöhään, koska suurinta osaa minua kiinnostavista tuotteista en löytänyt enää tutuista myymälöistä, enkä viitsinyt lähteä enää kauemmaksi koettamaan onneani. Tuskin olisi löytynyt muista lähialueenkaan Hehkuista enää lemppareitani. Sitten yritin mennä Vantaan Jumbon Ego-myymälään, koska siellä oli kaikki tuotteet -70 % alennuksessa! Kävi sitten aika köpelösti eli kun pääsin vihdoin paikalle, myymälä oli jo suljettu ennen aikojaan, koska koko myymälä oli ostettu tyhjäksi! 
Lohduttauduin tilaamalla Ego.fi- verkkokaupasta -20 %:n alennuksella muutaman kivan tuotteen, ja vähän piristi mieltä tai aika paljonkin loppujen lopuksi. Ei ehkä tullut ostettua omaan keskusvarastooni liikaa tavaraa huilaamaan ja vuoroaan odottamaan, kun en päässyt Ego-myymälän hurjille alennusapajille.

Atopik Sensitive kasvovesi herkälle iholle (200 ml) 11,76 euroaOlen jo pitkään ollut innoissani kasvovesistä ja niitä tuleekin hankittua melkein jatkuvasti. Atopik on merkkinä erittäin kiinnostava, niin oitis päätin tilata Atopikin kosteuttavan kasvoveden, joka on suunnattu herkälle ja ärtyneelle iholle. Kasvovesi perinteisesti

Lue koko postaus tästä