PIENTÄ PINTAREMONTTIA, ETEINENEn taida koskaan oppia sitä että remontit aina räjähtävät käsistä. Kuten kävi tässä meidän eteisen remontissakin, heh! Eteisen remontti on ollut varmaan ihan häntä päässä kaikista remonteista joita pitäisi toteuttaa. Marraskuun lopussa tulee vuosi täyteen kun olemme omistaneet tämän talon ja tosi asia on että onhan tämä ihan erinäköinen nykyään mitä silloin kun tämä ostettiin. Meillä ei ole kiire remontoida mitään, kaikki pikkuhiljaa. Seuraava iso remontti on kellarin ja kylpyhuoneen remontti, siihen remonttiin ei mene muutamaa satasta vaan puhutaan useammasta tuhannesta. 
Yksi ilta kun istuttiin olohuoneessa, sanoin että nyt maalataan tuo järkyttävä eteinen, kävimme rautakaupasta ostamassa valkoista maalia, pensseleitä ja alettiin hommiin. Siinä samalla tajusi ettei lattia ja katto sovi yhtään yhteen valkoisten seinien kanssa. Ei muutakuin pikaiset kiertelyt parissa rautakaupassa ja löydettiin alennuksesta hyvälaatuinen laminaattilattia ja kiva kattopaneelit. 
Remonttiin meni kaiken kaikkiaan n. 4 päivää aikaa ( kun maalin piti kuivua ). Kun kaikki oli tehty totesin ettei tummanruskea ovi sovi yhtään

Lue koko postaus tästä