Pientä shoppailua ja pähkinä purtavaksi (palkinto tiedossa)

Karnevaaleihin on hiukan toista kuukautta, ja olen etsinyt sen kestäviä kenkiä. Voitte uskoa, ettei kaiken sen märän konfetin poistaminen mokkakenkien yltä ollut viime vuonna mikään helppo urakka. Kaikista helpoin olisi löytää kiiltonahkaiset nilkkurit! Vaan mihinpä sitten sorruinkaan…


Zalando Loungessa oli Tamaris-merkkiset ihanat samettinilkkurit. Maailman epäkäytännöllisimmät, uskon, mutta ovat ne kyllä kauniit kultaisine kirjailuineen. Ei näillä kyllä karnevaalin aikaan saapastella, ja jäinkin miettimään, että missä niitä nyt sitten tulisi käytettyä?


Samaan syssyyn hankin kesäksi ihanat sandaalit ruusukultaista nahkaa. Korko ja remmi ovat mustaa kiiltonahkaa. Vain 18 CHF (n. 15 EUR, Zalando Lounge, merkki Tamaris).


Edelleen ostospaikka sama  – sieltä löytyi myös tämä kaunis Desigualin upea kaulakoru.


Joskus tekee netistä löytöjä muutamalla eurolla. Tämä korusetti löytyi eBaysta ihan sattumalta. Käytän paljon mustaa ja valkoista vaatteissani, joten värit sopivat kuin nenä päähän.

*****Sitten kysymys! Miten saa vaihdettua pannun Inglotin puuterirasiaan? Toisinsanoen, millä sen vanhan ja tyhjän pannun saa sieltä pois? Olen pähkäillyt tätä nyt muutaman kuukauden. Ensimmäinen pannun

Lue koko postaus tästä