Pietarsaaressa


Blogiani kauemmin seuranneet ehkä muistavat, että vietimme viime vuonna paljon aikaa Pohjanmaalla, Pietarsaaressa. Mieheni oli siellä töissä ja me pojan kanssa ihailimme paikkoja ja nautimme aurinkoisesta (lue kuumasta) kesästä. Pietarsaari on kaunista seutua ja meren äärellä.

Mieheni halusi nyt vanhoja työkavereita moikkaamaan ja paikkoja katselemaan. Kesällä ei ehditty, kun oli niin paljon kaikkea muuta, mutta nyt lähdettiin torstaina ajelemaan Turusta kohti Pietarsaarta.

Pysähdyimme tuttuun tapaan Kurikkaan, Juustoporttiin hieman jaloittelemaan ja syömään. Se on suunnilleen puolessa välissä matkaamme. Siellä on hyvät ruoat, johon sisältyy salaattipöytä ja jälkkärit. Lapsi tykkää pienestä leikkipaikasta, jossa pääsee liukumäkeen ja kokeilemaan lehmän lypsämistä. Myymälästä löytyy monenlaista Juustoportin tuotetta ja ihania juustoja pääsee maistelemaan. Sitten vielä seuraavat kaksi ja puoli tuntia autossa.


Me olimme vasta myöhään illalla perillä, joten menimme suoraan majapaikkaamme. Tällä kertaa testasimme booking.comin kautta löytynyttä hyvät arvosanat saanutta majataloa. Se olikin oikein mukava. Huoneistossamme oli poreallaskin ja poika tykkäsi, kun pääsi ulkona leikkimökkiin ja trampoliinille pomppimaan.

Perjantaina lähdimme

Lue koko postaus tästä