Piiloutua beigeen

No nyt kävi sellainen juttu, josta en oikein saa itsekään kiinni. Viikko sitten sanoin Kodin Kuvalehden toimittajalle, ettei beige, harmaa ym. ole meikäläisen värimaailmaa vaan kirkkaat kesäiset värit ovat ja pukeudun samoihin väreihin ympäri vuoden. Etten beigestä saa otetta tai inspiraatiota vaikka monet muut näyttävät hillittömän tyylikkäiltä beigessä. 
Noh mitä tapahtuu seuraavaksi, yhtäkkiä iskee hillitön himo saada beigejä vaatteita ja niitä myös kävin hankkimassa. Tänään tunsin koteloituvani beigeihin vaatteisiin hyvin ja tunteneeni oloni turvalliseksi.
Tuntuu hirmuisen hämmentävältä toimia omia ajatuksia vastaan ja vielä näin nopean aikavälin sisällä kääntää  kelkkansa. Siksipä on olemassa sanonta ”vannomatta paras.”
Ei ne beiget tai värikkäät Disney vaatteet, vaan mikä ihmeen käänteisprosessi on käynnissä? Ymmärsin sen, että aiemmin sain Disney vaatteissa häröillä huomaamattomana ja oikeastaan juurikaan ajattelematta kyseisiä vaatteita. Disney vaatteita ja värikkäitä vaatteita oli tullut hankittua, koska ne energisoivat ja toivat iloa. 
Yhtäkkiä Disney vaatteista syntyikin, ei nyt numero, mutta kuitenkin punainen lanka lokakuun Kodin kuvalehden ”persoonallinen pukeutuja” juttuun.

Lue koko postaus tästä