Piippiksen päivän pupuset Keravan nuorisovankilalla


Sunnuntaina juhlimme läheisten ja ystävien parissa hieman etukäteen murusen syntymäpäiviä, mutta maanantaina olimme ihan vain oman perheen kesken ja touhuttiin kivoja kesäisiä juttuja. Aamulla isi ja Pirpana lähtivät ajelemaan silmälääkäriin Helsinkiin ja ”tuomio” tarkastuksessa oli mieluinen – ei aihetta silmälasien uusimiselle. Nyt on jatkossa vaan tosi tärkeää, että mimmillä pidetään laseja lähestulkoon taukoamatta, jotta tuo näkö ei pääsisikään enää huonontumaan. Melkoiset pullonpohjathan nuo kakkulat jo ovatkin.
Vielä eilenkin tystyn pupillit olivat laajentuneet lekurin laittamien silmätippojen ansiosta, mutta illalla tilanne alkoi jo palautumaan normaaliksi. Aikamoista tököttiä!
No mutta, palataan hetkeksi maanantaisen juhlapäivän tunnelmiin.


Olen melkein koko ikäni asustellut tässä Keravan nuorisovankilan lähituntumassa, mutta koskaan en ole piipahtanut paikanpäällä. Siellähän on mitä ihanin puutarhamyymälä kaneineen, lampaineen, mehiläispesineen sekä kanoineen ja niinpä päätimmekin toissapäivänä lähteä tutustumaan kohteeseen.
Onneksi menimme, sillä lapset olivat aivan haltioissaan! Myös äiti löysi uuden potentiaalisen paikan, jossa törsätä perjantaina tilille putkahtavia pennosiansa. 
Piippis olis viettänyt koko loppupäivän söpöjä pupuja syöttäen, mutta meidän vanhempien oli

Lue koko postaus tästä