PIKKU NOORA x5

Tänään tulin vähän avaamaan, että miltä mä näytin ihan pienenä! Kuvien tapahtumia mun on vaikea kertoa, koska en niitä kovin hyvin muista mutta kerron mitä vaan niistä sitten tuleekin mieleen. :)Äidin mukaan ainakin kun olin ihan pieni, olin aika ujo ja melkeinpä aina yhtä hymyä vaan ja sulatin kaikkien aikuisten sydämet. Haha voin niin kuvitella sen näitäkin lapsuuskuvia katsellessa.

1. Lähes koko ikäni oon tykännyt tyttömäisistä jutuista ja prinsessaleikeistä, kuten tästäkin huomaa. Joskus menin jopa prinsessamekko päällä tarhakuvaan ja jotkut tytöt katsoi mua vähän kieroon, mutta eipä se mua haitannut!Tästä kuvasta huomaa myös sen, että oikein tykkäsin pienenä kun äiti otti musta kuvia. Joskus muistankin pyytäneeni äitiä ottamaan musta kuvia, kun mulla oli joku nätti mekko päällä ja kiva pehmolelu kainalossa. ;D

2. Tää on vähän huonolaatunen, mutta oli pakko ottaa tähän koska oon jotenkin niin sulonen maalaistyttö. Kunnon maalaismekko päällä, kuraset kengät jalassa ja huivi päässä. Istuskelen kottikärryissä ja meidän pari

Lue koko postaus tästä