PIKKUNEITI 4,5KK

Hei, olen Super Stella ja ikää 4,5kk! Kierin molempiin suuntiin pitkin olohuonetta, nauran äidin/isin naamalle hysteerisesti kun pitäisi käydä nukkumaan. Nauramisen lisäksi kujerran, keikistelen sekä päristelen minkä kerkeän. Yritän ryömiä kovasti, mutta turhaudun liikkuessani vain pari senttiä. Ilmeitä mulla on joka sekuntille oma ja äiti miettii usein miksi olen nakuna aamulla sängyssä vaikka se puki mulle illalla yökkärin (pelkät jalasta lähteneet sukat on niin last season!).


4kk korvilla keksin myös omat varpaani ja ne ovat tällä hetkellä jännintä mistä voi tarttua kiinni. Tartun kyllä ihan kaikkeen muuhunkin mitä käsiini saan ja usein nappaan itse pyyhkeen mukaan pyllypesulle. Myös koiria on kiva paijata vaikka usein se päättyykin turkin tukistamiseen jolloin äiti vapauttaa koiran syleilystäni.

Nukahdan melko nätisti, mutta tykkään herätellä öisin, koska kasvan hurjaa vauhtia ja söisin koko ajan. Syömisestä huolimatta olen melko hoikka vaikkakin pitkä tyttö ja niinpä sain juuri ensimmäisen maisteluannoksen porkkanasosetta. En ole ihan varma mitä siitä tykkäsin, mutta tartuin

Lue koko postaus tästä