Pilalle menneet 2018

Kenelle on paras nauraa? No ihan itselle tietenkin! Eli joo, nyt elellään vuoden viimeistä päivää ja tänään juhlitaan uuden vuoden alkua. Joko teillä on suunnitelmia? Näin perinteen mukaan haluankin huvittaa teitä julkaisemalla vuoden 2018 aikana otettuja asukuvia, siis niitä epäonnistuneita sellaisia. Tässä saa vilkaista samalla aika hyvin nuo vuoden asut, sillä sain mun mielestä kaivettua kaikista vuonna 2018 otetuista asukuvista yhden hauskan ja hullukurisen kuvan.

Okei, no ihan kaikkia asukuvia en saanut tähän mukaan, sillä pari joulukuussa otettua asukokonaisuutta eivät ole vielä päätyneet blogin puolelle. Ne ennätän julkaista vasta vuoden 2019 puolella, jolloin niiden hauskimmat otokset tietysti päätyvät tulevan vuoden pilalle menneisiin. Saa nauraa!

Aij että, joskus ilmeet ja asennot menee niin nappiin. Ihain parhain koko postauksesta on mun mielestä just tuo ensimmäinen kuva, jossa mulla on siis karvatakki päällä. Ja voihan hitto että on muuten ihana tuo asukin, pitää muistaa tuo leudoilla talvikeleillä!

Vaatteiden ja asusteiden paremmin laittoa. Mikä kärpänen oon tuossa

Lue koko postaus tästä