Pinkit kynnet / Roosa nauha -kampanja

Lokakuu on perinteisesti ollut syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjakuukausi. Tarkoitukseni oli näillä kaksilla erilaisilla kynsillä osallistua tämän vuodenkampanjaan mutta jaoinki nämä jo syyskuun puolella instagramissa. 

En tällä kertaa lähtenyt kopioimaan kynsille Juha Tapion tämän vuoden suunnittelemaa Roosa nauhan designia vaan hyödynsin pinkkiä värimaailmaa. 


Tämä koristelutyyli kantaa nimeä waterfall/vesiputous. En muista koskaan aikaisemmin tehneeni tätä tyyliä kynsille. Luulin tarvivani kapeisiin viivoihin pitkää ja kapeaa sivellintä mutta tein nämä pienimmällä mitä löytyi. 
Pohjalla on Picture Polishin Bardot. Viivat tehty PP pinky, CC beach please ja glitterlakka top shelf, Moyralta valkoinen sekä haalea pinkki. 


Näistä seuraavista kynsistä tykkäsin kovasti. Koska ei pitkiin aikoihin ole tehnyt monimutkaisia koristeluja tuntui näidenkin tekeminen jo haastavalta kun piti yhdistää kaksi eri leimaa. 
Vaalea vähän persikkainen pinkki on Moyran Alessia. Suorakulmio leima löytyy saman merkin Cuts 2 laatasta ja sopivan kokoisen lehdykkeen pienille kynsille löysin Über Chicin Lovely leaves 4 laatasta. Lopuksi vielä Kiara Skyn mattapäälyslakka. 


Tälläiset abstarktit ja geometriset koristelut kera kasvikuvien on selvästi