PINKIT VILLASUKAT ♥

Aloitin neulomaan näitä sukkia itselleni jo kesällä hyvissä ajoin ennen talvea, sitten unohdin ne täysin mun päättelemättömien töiden laatikkoon ja vähän niinku vahingossa bongasin ne eilen sieltä. Olipa muuten mieluinen yllätys 😉 Viime aikoina oon neulonut niin paljon muille, että sitä meinaa välillä jäädä itse ilman sukkia, jos vaikka kaikki villasukat on pesussa ja varpaita vähän palelee.. oon aina ollut sellainen, että pidän mielelläni villasukkia jalassa, kun varpaat on aina jäässä, varsinkin yöllä ja nyttenkin puikoilla on työpaikan väreillä sukat, että olis sitten töissäkin nätit sukat.. 🙂
Mallina näissä käytin vanhaa ja turvallista, jonka oon alunperin kopioinut mummun tekemistä sukista. Tällä mallilla oon tehnyt sukkia noin 15 vuotta, että jokuset on tullut tehtyä. Malli sopii hyvin mun jalkaan ja nyttenkin tein suorilta vanhojen sukkien silmukkamäärällä, enkä sen kummemmin laskenut tälle langalle uudelleen määriä. Sukat sopi ihan täydellisesti ja ai, että näillä oli ihana nukkua! ♥

Sukat on Novitan nallen luontopolkua ja harvinaisen ihanan

Lue koko postaus tästä