PIRTEÄN KIHARA KESÄTUKKA

Yhteistyössä kampaamo Pesulan kanssa Olen saanut luonnonlahjana piikkisuoran tukan ja en ole koskaan sen asian kanssa ollut sinut. Olen aina rakastanut kiharoita, joten ihmekös tuo, että pirteän kihara kesätukka, alkoi kummasti minua kiehtomaan. Viime aikoina olen joutunut käymään taistelua hiusteni kanssa, sillä viime syksyn subakuutti kilpirauhastulehdus vaati kortisonia parantuakseen, joten kortisonikuuri näkyi sitten hiuksissani. Olen hiuksia puolisen vuotta kasvatellut odottaen, jotta sitä voisi reilusti leikata pois. Hiuksissani on myös puoli vuotta sitten tehty permanentti ja hiusten latvat ovat olleet korppukuivat, hyvistä hiustenhoitotuotteista huolimatta. Pilalle mennyttä, kortisonihoidon takia ja en edes tiennyt, että se voi vaikuttaa myös hiustenlähtöön. No, minulla se vain teki hiukset kiillottomaksi ja kuivaksi, joten ainoa vaihtoehto oli leikata reippaasti. Ilahduin, kun Kampaamo Pesulan Mikko, ehdotti yhteistyötä jo edellisellä kerralla, kun kävin hiuksia sävyttämässä. Linkin takaa voit lukea postauksen siitä. Hiukseni voitaisiin kihartaa uudelleen ja leikata uuteen malliin, sekä vielä sävyttää niihin kesäistä hehkua. Olin todella ilahtunut, sillä