Pitkä neulemekko

JACKET JACQUELINE DE YONGKNIT DRESS BIKBOKBAG MICHAEL KORSSHOES DINSKO

Pitkät neulemekot, ennen en tykännyt niistä lainkaan. Nyt mun oli saatava omani, kun näin tämän neulemekon somessa. Marssinkin jälleen BikBokiin ihan vain tämän kyseisen neulemekon vuoksi. Mulla oli onnea matkassa, sillä siellä roikkui yksi ainokainen koko tätä mekkoa ja kuten varmaan saatatte arvata, niin kokokin oli vielä oikea. En muista milloin viimeksi mulla on käynyt näin hyvä tuuri!
Pitkät neulemekot ovat tosiaan vieneet sydämeni, lisäksi olen ihan hulluna poolokauluksellisiin neuleisiin ja tässäpä oli vielä sekin. Musta tulee vuosi vuodelta mukavuudenhaluisempi talvipakkasilla, joten nämä poolokaulukselliset ja pitkät neulemekot lämmittävät ihan super hyvin ja ovat kaiken lisäksi tyylikkäitä. Yhdistän tämän ihan varmasti heti mun teddytakin kanssa.

Neulemekon molemmin puolin menee halkiot aika pitkälle reisiin asti, musta tuntuu että ilman halkioita en ehkä osaisi pitää näin pitkää neuletta. Oon lyhyt, joten pitkät vaatteet eivät muutenkaan oo parhaimpia vaatteita mulle, mutta en edelleenkään anna tällaisten ”sääntöjen” päättää, mitä

Lue koko postaus tästä