Pitkän tähtäimen unelmat

Meistä jokaisella on varmasti jotain asioita, joista olemme haaveilleet jo pitkään, tai asioita, joita haaveilemme joskus tulevaisuudessa saavuttavamme. Mä olen ihminen, joka tyypillisesti tahtoo suunnitella etukäteen kaikki minuuttinsa seuraavan viiden vuoden ajalle. Sen tähden ajattelin tässä postauksessa esitellä muutamia mun pidemmän tähtäimen unelmia.

T-shirt & Dungarees – Jack WillsIsomman asunnon ostaminenEn ole edes ensimmäiseen muuttanut, mutta silti toiveissa on jo joskus isomman asunnon ostaminen. Ensimmäisessä asunnossani tulen asumaan ainakin opiskelujeni ajan ja todennäköisesti vähän pidempään. Tämäkin unelma siis sijoittuu todennäköisesti ehkä noin kymmenen vuoden päähän. Mun asunto on kyllä todella söpö, mutta ei sen kokoinen, että siinä koko elämäni asustaisin. Olisi kiva jos seuraavan asunnon ostaessani voisin kuitenkin säilyttää nykyisen asunnon ja pitää sitä vuokralla.
OmakotitaloOlen koko elämäni omakotitalossa asunut ja olen omakotitalosta varmaankin koko elämäni haaveillut. Jo lapsena haaveeni oli rakennuttaa oma taloni, tosin silloin haaveilin rakentavani siihen erilaisia liukumäkiä ja vekkulamaisia huoneita. Nykyisissä haaveissa talo näyttää ehkä hieman erilaiselta, mutta

Lue koko postaus tästä