Pitsiset lapaset kierrättäen ja Clarins Super Restorative uutuudet


Pitsiset lapaset kierrättäenNyt, kun olemme saaneet esimakua jo lumestakin, on viimeinen aika keskittyä varustautumaan talveen ja hankkia kunnolliset käsineet talven koitoksiin. Tuuli ja viima sekä pakkanen, saavat kädet helposti kuivumaan ja rohtumaan. Ei tunnu kivalta, kun käsiä saa jatkuvasti olla rasvaamassa ja kuivat, rohtuneet kädet tuntuvatkin kurjalta ja myös näyttävät siltä.

Monenlaisia käsineitä, rukkasia ja lapasia on kaupoissa tarjolla, mutta miten olisi pitsiset lapaset? Pitsilapasia on työlästä neuloa ja kyllä se hiukan vaatii taitoakin. Mitäs jos ne tekisi tuunaamalla jo olemassa olevasta pitsineuleesta, sellaisesta, jonka voisi huoletta uhrata käsien vuoksi?


Minulla  löytyi sopivasti sellainen neulemekko, joka oli jo sen verran nuhraantunut, että jouti leikattavaksi. Tästä samaisesta mekosta olen tehnyt jo yhden tuunauksen ja se postaus saattaa myös kiinnostaa sinua ( klik). 

Hiukan takertuva mohairneulos ei hevillä lähde purkautumaan, joten lapasia leikatessa ei tarvinnut pelätä silmänpakoja. Kaavat tein itse, mutta kannattaa ottaa vaikka lapanen tai muu rukkanen mitta-avuksi.

 Muista leikata lapanen hiukan reilummaksi, sillä neuloksen alle

Lue koko postaus tästä